8 Şubat 2015 Pazar

Sevgiliye Sıcacık Bir Hediye; Sıcak Su Torbası

http://www.xticaret.com/xticaret/?2024_81402_=&ref=xpageurl-Her yıl olduğu gibi ardımızdan sessiz ve sinsice yaklaşan sevgililer günü, bu sene de gelip kapımıza dayandı. Kimimiz bekarlığın getirdiği sultanlıktan önemsemiyor onu, kimimiz bu özel günlerin aslında sadece sistemi beslemek için kurulmuş bir kumpastan başka bir şey olmadığına inandığı için. Kimimizse asıl hediyenin sevgilinin yüzünde yaratacağı küçük bir tebessüm olduğunu bildiğinden, günlerdir düşünüp, araştırıp, inceleyip duruyor en güzel sevgililer günü hediyesini bulabilmek için.


http://www.xticaret.com/xticaret/?2024_81402_=&ref=xpageurl-


Pahalı hediyeler, eşleri daha bir memnun ediyor gibi görünse de, hediyenin en güzeli bence üzerinde düşünülüp taşınılmış, özel bir anlam ifade eden, hatta belki biraz esprili hediyeler. Eğer sevdiğinize yalnız ona özel, kullandığı sırada ona huzur ve mutluluk verecek bir hediye verirseniz, bu sizi ona mutluluk ve huzur veren biri olarak çağrıştıracaktır. Yok ben ille de pahalı bir şey alayım, adım parayla anılsın diyenlerin işi kolay. Sayısız pahalı ürünün yeri vitrinlerde her zaman hazır. Ama tatlı bir sürprizle anılmak, hem ucuza kaçmış görünmemek, hem de ucuza kaçmak hiç kolay değil...

Benim önerim oldukça basit görünen ama hem soğuk kış günlerinde kollarınızın arasında ısıtamadığınız zamanlarda sevdiceğinizi sıcak tutacak, hem de ona sizin sıcacık yüreğinizi hatırlatacak bir güzel sıcak su torbası.
 
Sıcak su torbası modelleri arasından hele bir de günün anlam ve önemine uygun kırmızı kalpli, yumuşacık bir sıcak su torbası satın al ve içine de onu ne kadar sevdiğini anlattığın küçük bir not yaz. İşte sana harika bir sevgililer günü hediyesi. Üstelik de azıcık bir bütçeyle, bütün kış seni hatırlatacak, tatlı ve işlevsel bir hediye.

Mudo'da sıcak su torbası fiyatları %30 indirimle 20 ile 35 TL arasında. Kırmızı kalpli sıcak su torbası çeşitleri, çok yumuşak ve çok güzeller. İnternetten sipariş verebilir, bu yıl sevdiğinize sıcacık bir kucak hediye edebilirsiniz.

 
Ayrıca bir yar sevmenin bir güne sığdırılamayacak kadar nadir olduğunu unutmamalı, tatlı bir gülümseme yaratabilecek her türlü hediyenin her gün, her an sevgiliye feda olduğunu hatırlamalısınız.

Çünkü üşütmeyen tek şey Sevgi'dir...

http://www.xticaret.com/xticaret/?2024_81402_=&ref=xpageurl-https://www.mudo.com.tr/banyo-banyo-seti-sicak-su-torbasi_urunler-645?utm_source=reklamaction
 Birbirinden güzel sıcak su torbası modellerini  buradan inceleyebilir ve  satın alabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder